Sun13.08 Mon14.08 Tue15.08 Wed16.08 Thu17.08 Fri18.08 Sat19.08
Bondi Method Shred Lucie 09:15 55 min
Bondi Method Shred Lucie 10:15 55 min
Peach Project - Small Group PT Lucie 11:30 55 mins
Jivamukti Marc Hatvani 12:30 75 min
 
Bondi Method Shape Ollie 06:15 55 min
Bondi Method Shape Ollie 07:15 55 min
Semi Private PT TBD 08:30 60 mins
Semi Private PT TBD 09:30 60 mins
PRX Method TBD 09:30 45'
Bondi Method Shape Lee 10:30 55 min
Semi Private PT TBD 11:30 60 mins
Vinyasa Flow Lauryn 18:30 75 minutes
Bondi Method Shape Elle 18:30 55 min
Brazilian Method G.A.P. Elle 19:30 45 Minutes
Small Group PT Joshua / Ollie 19:45 55 min
 
12 Rounds (rolling start) Elle 06:30 90
Mental Massage Natalia 06:30 30 min
Yoga Flow TBD 07:00 60 mins
Peach Project - Small Group PT Lucie 09:30 55 mins
Strike Method - Boxing Daley 10:30 55 min
Body by Gilles LB Gilles 18:30 45
HIIT METHOD - Burnout Lucie 18:30 45 mins
Vinyasa Method Katelyn 19:30 75
Peach Project - Small Group PT Lucie 19:30 55 mins
 
Peach Project G Lucie 06:00 55
Bondi Method Shred Kim 06:15 55 min
Bondi Method Shred Kim 07:15 55 min
Yoga Teacher Training Kim 08:30 55
Semi Private PT Kim 09:30 60 mins
Bondi Method Shred Lucie 10:30 55 min
Semi Private PT Kim 11:30 60 mins
Brazilian Method Glutes Elle 18:30 45 Minutes
Dynamic Flow David Kam 18:30 75
Bondi Method Sculpt Elle 19:30 55 min
 
Mental Massage Natalia 06:30 30 min
12 Rounds (rolling start) Kim 06:30 90
Empowering Yoga Minna 07:00 60
Peach Project - Small Group PT Lucie 09:30 55 mins
Body by Gilles LB Gilles 18:30 45
HIIT METHOD - Burnout Lucie 18:30 45 mins
Mindful Yoga Ude Okoye 19:30 75
 
Bondi Method Sculpt Lucie 06:15 55 min
Bondi Method Sculpt Lucie 07:15 55 min
Semi Private PT Lucie 08:30 60 mins
Brazilian Method Core Elle 09:30 45 Minutes
Semi Private PT Lucie 09:30 60 mins
Bondi Method Shred Monty 10:30 55 min
Semi Private PT Lucie 11:30 60 mins
 
Bondi Method Shred W Ollie 09:00 55 min
Brazilian Method Challenge Elle 10:00 45 Minutes
Strike Method - Boxing Daley 11:00 55 min
Mental Massage Natalia 12:00 30 min
Vinyasa Flow Lauren Tai 12:30 75 minutes